Post by moigimiscsophpay on Feb 25, 2022 1:56:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک جواهرات نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
در کل خیلی خوبه به نظر می رسد که اصلاً استفاده خوبی از ارز ممتاز وجود ندارد، بنابراین ناامید کننده است. هنوز تنظیم مجدد نشده است، بنابراین اگر تغییر کرد بعداً به روز خواهم کرد
خرچنگ...لاک پشت های دریا! یک لحظه صبر کن؛ آیا لاک پشت در دریا وجود دارد؟ اممم... خرچنگ... لاک پشت های دیگر دریا! با جدیت تمام این بازی تا اینجا عالی بوده است. اولین باری که خودم آن را بازی می کردم، اما ماه های زیادی پیش آن را در دستگاه دوستان دیدم. در حال حاضر حتی زیبا به نظر می رسد بنابراین هیچ انتقادی در این زمینه وجود ندارد. در مجموع یک بسته بسیار زیبا
خیلی خسته کننده است ....،..........mmmmnnnigsixgqk ...
بازی خوبی است، اما تبلیغات بیش از حد، حذف تبلیغات به صورت هفتگی یا ماهانه است که برای یک بازی بیکار بسیار گران است
موضوع رویداد هالووین- من مروارید درست کرده بودم، و آنها را برای بالا بردن سطح پروانه برای رویداد هالووین خرج کردم. اما بعد از آن حداکثر مهارت ها را در کمتر از یک ساعت جمع آوری کردم. اگر میدانستم چقدر پاداشهای کمی در دسترس است، هرگز تمام مرواریدهایم را برای بالا بردن آن خرج نمیکردم، در حالی که میتوانستم فقط منتظر بمانم و در چند ساعت به صورت رایگان آن را جمعآوری کنم. بسیار ناامید.
بازی سرگرم کننده Idle اگر کمی در سمت آهسته باشد. تبلیغات غیرقابل نفوذ هستند و فقط در صورتی مورد نیاز هستند که بخواهم چیزی مانند مروارید کریستالی و طلا را دو برابر کنم. سایر برنامهنویسها باید یک صفحه از کتاب شما بردارید تا بازیهایشان لذتبخشتر شود.
عااااااالییییییییییی واقعا نصبش کنید من عاشق این تور بازی ها ممنون از سازندش
برنامه خوبیه ولی از نوع من نیست😑
این یک بازی کلیکی است و با توجه به ارزشش، یک بازی بسیار منصفانه است. بعد از یک هفته حوصله اش سر رفت اما خوب بود.
بدون هیچ دلیلی مرا اخراج می کند و باعث می شود تمام پیشرفت من دوباره شروع شود.
یک بازی سرگرم کننده، نه خیلی پیچیده و نه پر از تبلیغات. تبلیغات وجود دارد، اما معمولاً با پاداش های درون بازی دنبال می شوند.
猛蟹戰爭 (Crab War) 冒險 aqwu
خیلی خیه
بازی بسیار سرگرم کننده کلیکی که باعث می شود توجه بیشتری نسبت به سایر بازی های این سبک داشته باشید، دلیل اینکه من به جای یک ستاره به آن 4 ستاره دادم به دلیل عدم تنوع بصری بین خرچنگ ها است.
من دیروز آن را دانلود کردم و تمام روز آن را بازی کردم، و همیشه از بازی های کلیکی خوشم می آمد، بنابراین آن را دوست داشتم! مشکل اینجاست که امروز صبح آن را باز کردم و مقداری از پیشرفتم را از دست دادم. من هیچ متری به عقب نرفتم اما با خزنده ملکه جنگیدم و جوایز خود را برای آن ندارم، همچنین تحقیقات جهش خود را از دست دادم و آخرین چیزی که بیش از همه مرا آزار می دهد: من روی سنگ سوم بودم، همان یکی که به شما یک خرچنگ می دهد که هر 10 ثانیه یکبار تخم ریزی می کند، و من تقریباً آن را کامل کرده بودم، اما باعث می شود آن را از نو شروع کنم.
عالی است خیلی باحال است 😀😀😀😀
Towerlands - tower defense रणनीति wzn
خوب. . . یه مدت بعد از حدود یک ماه بازی خسته میشی و بازی رو پاک میکنی 3-4 بار دوباره نصبش کردم بعد از مدتی بازی نکردن سبک و انیمیشن زیبا برگردی اتاقش
بازی ها فوق العاده است من بهش 3 ستاره دادم چون وقتی آنلاینم بعد از مدتی خراب میشه. لطفا به من اطلاع دهید که چگونه آن را تعمیر کنم. بازی آفلاین به خوبی اجرا می شود.
5 خواهد بود اما "تبلیغ را برای این جایزه تماشا کنید" احساس بدی دارد. "Watch for x2" بهتر از این بود که توسط پروانه ها بامبوزه شود.
این بازی واقعا سرگرم کننده است. من زیاد بازی میکردم و دوباره بهش برگشتم. از آنجایی که جلد بازی و عنوان بسیار احمقانه به نظر می رسد، این یک بازی واقعا سرگرم کننده و اعتیادآور است. من گاهی اوقات متوجه می شوم که ساعت ها را در آن از دست می دهم.
Crab War: Idle Swarm Evolution Macera Oyunları wssf
آلیه اینینی 90000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 starh hem bazm bare
سلام به نظر من که به درد بچه ها میخوره فقط تند باید صفحه رو لمس کنی همین
کوس کاها
خیلی عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالییییییییییییییییییی
اتلاف وقت سرگرم کننده
مانند سبک، اما بازی بدون مهارت کلیک است
مهم نیست که چه اتفاقی میافتد، اگر سطح کاربر را بازنشانی میکنید، باید یک هشدار ارسال کنید! اگر میخواهید به رویداد، ناخواسته بپیوندید، بازی شما را مجبور میکند lvl خود را بازنشانی کنید! هر بار که کاربر سعی کرد به آن بپیوندد، هشداری وجود ندارد، ناخواسته! بنابراین برای برنده شدن، روی n watch adv کلیک کنید. الان 680 متر چند روز دیگر این را حذف خواهد کرد. توسعه دهنده بازی احتمالاً به اندازه کافی درآمد داشته است.
من
چیزی بیشتر از هر بازی غیرفعال ضربه ای دیگر. سه ستاره فقط برای جنبه بصری چیزها. راستش را بخواهید اگر یکی را بازی کرده اید، همه آنها را بازی کرده اید.
عالیه❤❤❤
واقعا بازی سرگرم کننده است. 4 ستاره خواهد بود، اما تبلیغات دیوانه کننده هستند! شما می توانید به راحتی نیمی از زمانی که این بازی را بازی می کنید تبلیغات تماشا کنید، این یک شوخی است. حتی دستاوردهایی در بازی برای تعداد تبلیغاتی که تماشا می کنید وجود دارد! من می خواهم بازی شما را انجام دهم، اما بعد از سه روز، فکر می کنم کارم با این مزخرفات تمام شده است.
بازیه خوبیه ولی نمیشه خرچنگ بزرگ درست کرد لطفا دستش کنید
چقدر باید یک توسعه دهنده بد باشید تا بازی خود را به یک مدل اشتراک بد تغییر دهید؟ بازی قبلا خوب بود اما ارزش پرداخت ماهیانه یا هفتگی را ندارد. توسعه دهندگان حریص.
بازی های عجیب و غریب و ریزتراکنش ها اما بهتر از نمودارهای برتر
بازی ساده تماشای تبلیغات باعث می شود بازی بسته شود. گرافیک زیبا ایده های خوب در بازی
بازی بسیار عالی ولی پول زیادی نمیدن
بیکار/کلیک بسیار خوب، تنها دلیل من 5 ستاره نیست این است که بازی کمی تکراری می شود، اما به غیر از آن بازی عالی، فقط چند موجود و خرچنگ دیگر اضافه کنید و خوب می شوید.
خیلی عالیه
انیمیشن زیبا، سیستم تکامل جالب. ممکن است در ابتدا مدتی طول بکشد تا بارگیری شود اما سپس به آرامی اجرا می شود. در سطوح بالاتر کمی زائد است، اما با این وجود من را درگیر خود کرده است!
در سطح 32000 گیر کرده است. دیگر ابزار جدیدی برای پیشبرد آن وجود ندارد. تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که مصنوع را ارتقا دهید. در حال حاضر کند است، واقعاً پیشرفت کند است. آیا می توانید کاری کنید که ملکه بی انتها تکامل یابد؟ مثل بعد از اینکه تمام 33 ملکه را جمع کردم، می توانم به بالا برگردم و دوباره تمام ملکه را بچرخانم. این یک دایره است. برای وضعیت فعلی، قدرت ملکه در سطح 2000 باقی مانده است. اگر گزینه دیگری برای پیشرفت وجود نداشته باشد. من به ترک این بازی فکر می کنم. خیلی مکرر است. و خیلی سریع احساس خستگی کنید.
Crab War: Idle Swarm Evolution Adventure ovjx
ماه هاست که از این بازی لذت می برم. مشکل این است که در 3 یا 4 روز گذشته تبلیغاتی که هنگام ضربه زدن به پروانه ها یا دو برابر کردن پاداش ظاهر می شوند، کل بازی را منجمد کرده اند. در نتیجه، من نه تنها مجبورم به طور مداوم آن را خاموش کنم و دوباره آن را بارگذاری کنم، بلکه جوایز بی شماری (طلا، مروارید، تقویت، جواهرات و غیره) را نیز از دست داده ام. این یک کاهش دهنده استرس بود، حالا آزار دهنده است. من امروز و دیروز با پشتیبانی تماس گرفتم و با این حال مشکلات همچنان ادامه دارد.
ماهیت بازی کاملاً فکر شده است و سیستم ارتقای آن منحصر به فرد است، در کل از بازی لذت می برم، به خصوص که ظاهر جدیدی به گونه های سخت پوستان می دهد.
این بازی اعتیاد آور است! مفهوم ساده، و آسان برای بازی - اما هنوز هم احساس می شود شدید و چالش برانگیز است. تبلیغات وجود دارد، اما شما مجبور نیستید آنها را تماشا کنید، مگر اینکه بخواهید مقادیر عظیمی از غارت آنها را ارائه می دهند. شما می توانید ارتش خرچنگ خود را ارتقا دهید و آنها را تکامل دهید! من واقعا از این بازی تا الان لذت بردم!
پشیمون نشدنی