Post by moigimiscsophpay on Feb 25, 2022 2:27:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbles Empire Champions ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbles Empire Champions IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox düymələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Bubbles Empire Champions 2022 version ▞▞▞
Mən adətən "Bubble Pop Kingdom" oynayıram... bu daha çətin olur. Ancaq yeni hüceyrəmi aldım və yeni kamera qurulanda... Onu bir daha tapa bilmədim. Buna görə də mənim indi bu çox asan versiyanı oynamağımın səbəbi..." Bubble Pop. " Daha sadə və çox asan təcrübə olmaqdan başqa... və mənim üçün heç bir problem olmadan. Bu versiya açıqca yeni başlayanlar üçün yaradılmışdır və ipləri təcrübədən keçirmək və öyrənmək üçün mükəmməl bir yoldur. Özümə gəlincə... bu müvəqqətidir, ta ki Kralı tapana qədər
Bu oyun 190 - 200 səviyyəsinə qədər yaxşıdır.Sonra tərtibatçılar sizə bir çox başqa oyunlar kimi təqdim etmədikləri həddən artıq bahalı alətlərdən istifadə etmədən keçmək qeyri-mümkün olan bəzi həqiqətən də yüksək səviyyəli dizaynlar atmağa başlayırlar. Yaxşı, bu sizin üçün mobil oyun bazarıdır. Bu oyunu öz riskinizlə oynayın.
Tipik olaraq, bütün bu oyun, hər bir digər baloncuk oyunu kimi, sizə təkrar-təkrar eyni rəngli baloncuk verir. Sonra siz əlavə sikkələr edə biləcəyiniz səviyyəyə çatırsınız, lakin gözləyin, donuz bankını "sındırmaq" üçün real pul ödəməlisiniz. Ümumi BS. SİSTEM
Bu, oynadığım 3-cü Bubble Oyunudur. İlk 2 oyunda bütün səviyyələri bitirdim və indi bu oyunun 40-cı səviyyəsindəyəm. Bu oyun daha çətindir və mən Asan, Orta və ya Çətin oyunu seçə bilərəm. İndiyə qədər əyləncə !!!
Çox qeşengdi ama çox cetin olduğu ücün 4 ulduz verirem
TAM ŞƏRHLƏR: heç bir şəkildə 'REKLAM' tam orijinal deyil, lakin yenə də 'REKLAM' üçün vaxt itirməyin əyləncəli bir yoludur. Nəzarətlər yaxşıdır, qrafiklər sadə, lakin effektiv 'ADVERT'dir. Əgər 'ADVERT' bubble yaratma janrını sevirsinizsə, güman edirəm ki, bunu istərdiniz, lakin 'ADVERT' heç bir yenilik təklif etmir. "ADVERT" oyununa başlayın, "ADVERT" səviyyəsini yenidən sınayın, "ADVERT" oyunu zamanı növbəti səviyyəli "ADVERT"ə keçin. Heç vaxt sizi reklamlarla bu qədər spam edən oyun olmayıb. Reklam spamına görə 3 Ulduz.
Əgər istehsalçılar əvvəlcə məhsullarının nəzərdə tutulduğu kimi işləməsini təmin etsələr, sonra isə qazancları barədə narahat olsalar, bu yaxşı oyun ola bilər. Reklamlara əhəmiyyət vermirəm, hətta bəzən əşyalar da alıram. Mən baş barmağımı qaldırmadan qabarcığı vuran oyundur... təkrar-təkrar. Çox sinir bozucu. Həmçinin, oyun həmişə öz "fizikasına" uyğun gəlmir, yəni atışın mümkün olub-olmaması botun buna icazə verib-verməməsindən asılıdır.
Bubbles Empire Champions Hjernetrim dqqn
Düşünürəm ki, bizə kömək edəcək heç bir video yoxdursa, onu işə salana qədər bu seçimi silməlisiniz. Əks halda bu bir qıcıqdır.
Reklamlar kimi deyil. Bu, digər bubble pop oyunlarından heç bir fərqi yoxdur, sadəcə reklam üçün bir vasitədir. Böyük tapmacalara bənzəyirdi, sınadığım başqalarının tam surətidir. Hər hərəkət etdikdən sonra bir az reaksiyasız. Düşünürəm ki, elementlər və səviyyələrdən narazılığımı ifadə etdim və konservləşdirilmiş cavab aldım.
Toplar təsadüfi olsaydı, ona 5 ulduz verərdim. Hər səviyyənin sonunda o, sadəcə sizə bütün yanlış rəngləri verir, sizi video və ya alışa sövq edir. Səviyyələrin əksəriyyətini gücləndiricilər olmadan keçmək mümkün deyil. Güc artımları səviyyələr vasitəsilə həyata keçirilmir. Ümumiyyətlə, bu, yaxşı oyundur.
Winner Soccer Evolution Športové hry bog
Səviyyələri yüksəltmək çətindir, çünki bu, bütün baloncukları aşağı salmaq və səviyyələri tamamlamaq üçün sizə lazım olan rəngləri vermir. Amma bu, həqiqətən əyləncəli oyundur, ona görə də onu yükləyin. Oyun ƏYLƏNİR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zəhmət olmasa oyunu yükləyin dediyim kimi ƏYLƏNİR!!!!!!!!!!!!!!!!
çox əyləncəli və asan oyun
Cox gözəl oyundur
Mükafatımı almaq üçün növbəti günə çatmağı gözləyirəm. hər dəfə oyuna qayıdanda mükafatlar üçün yenidən birinci gün olur. Bununla belə, mən gözəl topları sevirəm, həm də oyun əyləncəlidir, təşəkkür edirəm və mənim üçün bu səhvə baxın, təşəkkür edirəm.
çox yaxşı oyun
Əyləncəlidir, amma mənası yoxdur. Baloncuklara baxın; pop baloncukları. Əgər bal sistemi varsa, bu, tamamilə anlaşılmazdır. İşlər baş verir, xallar göstərilir, amma necə və niyə... oyunun böyük sirri. Yenə də xoş vaxt itkisi. Yeniləmə: Ulduzun silinməsi. Yeniləmə var, lakin bu barədə məlumat verilmir. Mən yeniləmə məlumatını gizlədən naşirlərə etibar etmirəm! İndi mən bu proqramı silmək və yeniləmələrə daha açıq olan rəqib versiyasına keçmək barədə qərar vermək məcburiyyətindəyəm.
Bu oyundan həqiqətən həzz aldım, heç bir dərslik istisna olmaqla və nə qədər "qəpiklər" qazanmağımdan asılı olmayaraq, REAL" SATIN ALMADAN istifadə edərək bəzi paketlər alana qədər onlardan istifadə edə bilmədim.... tamamilə qəzəbli idi. Əsl pul ödəmədən istifadə edə bilməsək YAPILACAQ SİKKƏLƏR...Nəvənin anlaması çox çaşqındır ki, " donuz dolmuş" yazılsa da, onu sındırmaq üçün ÖDƏMƏLİyam!!!!
Facebook-a keçid mümkün deyil
Piggy bank 4 dollar açmaq üçün qiymətlərinizin onları başa çatdırmaq üçün ödəməli olduğum səviyyələri döyərək qazandığınız qızıl külçələr üçün olduqca baha olduğuna üzüldüm. Bu düzgün deyil, ona görə də bu son oyunu bitirəndə onu siləcəyəm. Pis odur ki, bu oyunu çox bəyəndim, amma onu oynamağa davam etmək çox baha başa gəldi. Covid 19-u xatırlayın? Sadəcə oyun pulumu yemək və sair üçün istifadə etməliyəm.
Mən bu oyunu tamamilə sevirdim! Ancaq son yeniləmədən sonra artıq o qədər də əmin deyiləm. Hər şey dəyişdirildi və mənim sevimli proqramım götürüldü. İndi o, daha çox və olduqca baha başa gəlir. O, həmçinin davamlı nasazlıqlara və donmalara malikdir. Demək olar ki, 1500 səviyyəni tamamladıqdan sonra, deyəsən, silib yenisini tapacağam. 😢 Ən azından köhnə və daha yeni versiyaları təklif etsəniz yaxşı olardı!
Çox yaxşı, indiyə qədər bəyəndim, insanların reklam haqqında nə dediklərindən əmin deyiləm, əksər oyunlarda belə şey var, mən bir funtdan çox pula pulsuz reklam almışam, həqiqətən də çox şey soruşmaq lazım deyil
Sevmədiyim yeganə şey odur ki, onlar bəzən sizə heç bir atış olmayan, oyunu yarada və ya poza biləcək rəngdə atıcılar verirlər. Bəzi səviyyələr atışdan əvvəl 10, 15, 20 dəfə oynanılacaq. Əsəbiləşdirici və qıcıqlandırıcı.
Bu oyuna olan aludəliyimə nifrət edirəm!! Mən bu köpük oyununa etiraf etmək istədiyimdən daha çox saat sərf etmişəm. Onsuz televizora baxa bilmirəm. Diqqətim televizor və oyun arasında bölünür. Mən bunu sevirəm! Mən onu sildim və yenidən əlavə etdim.
Son dərəcə dəqiq olan bir neçə baloncuk atıcı oyunlarından biri. Nöqtəli yol xətləri təmas nöqtəsinə qədər uzandığı üçün çəkilişləri yerinə yetirmək asandır. Etəcəyim yeganə dəyişiklik nöqtəli xətlərin topla eyni rəngdə olmasıdır.
Bubbles Empire Champions Kirakós játékok nsm
Bubbles Empire Champions Jumboq chjf
Bir aydan artıqdır ki, eyni səviyyədəyəm və onu keçə bilmirəm. Çətin deyir, amma 100-dən çox cəhddən sonra davam edə bilməliyəm. Bu oyundan çox bezdim. Mən pul xərcləyib əlavə kadrlar ala bilərdim ki, bu da sürüşkən bir yamacdır. Mən bu cür oyunu sevirəm, amma bəlkə də başqasını tapmağın vaxtıdır.
Bir az sinir bozucu. Həyat yoldaşım və mən oyunu əsasən eyni vaxtda yüklədik. Onun ixtiyarında o, tükəndikdə daha çox növbə üçün reklamlara baxmaq imkanı əldə edir, sonra fırlanmaq üçün təkər alır. Mən o variantı başa düşmürəm və günlərlə eyni səviyyədəyəm. İndi o, demək olar ki, 200 səviyyə irəlidədir. lol. Mən reklamlara qarşı deyiləm, bilirəm ki, onlar zəruri bir pislikdir, tərtibatçıların da ödəməli olduğu hesablar var. Eyni seçim kimi. Mən sildim və bunun onu həll edib-etmədiyini görmək üçün yenidən quraşdırmaq üzrəyəm.
Kredit və kreditin ödənilməsi, cib telefonları üçün kredit kartı kreditləri üçün kredit götürmək çətin deyil. Bu böyük bir bar kredit kartı krediti edə bilərsiniz. Şəxsən mən hiss edirəm ki, onlar kredit proqramından pul götürürlər. Bir dostun olması daha yaxşıdır kredit kartı tətbiqi mikromaliyyə, mobil telefon kreditləri işə salmaqdır
Xeyli sayda reklam olmasına baxmayaraq, oyun əyləncəli və asılılıq yaradır. Müxtəlif növ baloncuklar sizə tapmacanı bitirmək üçün müxtəlif yollar təqdim edir və öyrənmə əyrisi heç də əsəbi deyil. Təəssüf ki, 199-cu səviyyədə ciddi ödəniş divarı var. Bütün oyunu düşündüm, oyunda sizə istifadə edə bilməyəcəyiniz rənglər verən bir problem var, bir çoxu ardıcıl olaraq. Ağıllı oynadığınız müddətdə ən aşağı səviyyələrdə qalib gələ bilərsiniz. Ancaq 199-da istifadə edə biləcəyiniz topların sayını əhəmiyyətli dərəcədə kəsdilər.Mən 2175 səviyyəsindəyəm və Bubble Quest-i yenicə bitirdim və son Bomb Rush-da 1-ci oldum. İndi oyun internetə qoşulmayacaq, amma mən hələ də heç bir reklam izləmədən oyunu oynaya bilirəm, bu yaxşı bir şeydir, sadəcə olaraq daha rəqabət apara bilmirəm və "qikkələr" qazana bilmirəm və gündəlik mükafatlar ala bilmirəm. BÜTÜN oyun kartlarını tamamlamaq üçün Tropics Collection-da yalnız Qızıl Kartı əldən verdim. Deyəsən, davam etmək və proqramçı problemləri olmadan daha zərif olan başqa əyləncəli oyun tapmaq vaxtıdır...
gözəl rahatlatıcı oyun.. vaxt itirmək lazım olanda oynamaq gözəldir..
Bubbles Empire Champions Слагалице grf
Ən son Android yeniləməsindən bəri reklamlar tam həcmdə oynayır və onları susdurmaq üçün heç nə edə bilmirəm. Telefon səssizdir, lakin reklam hələ də tam həcmdə oxunur. Reklamda göstərilən səs səviyyəsi işarəsi faydasızdır, bəzi reklamlar sadəcə olaraq telefonun səs parametrlərini üstələyir.
onun yavaş hərəkəti tamamilə fərqli bir rəng döyən bəzi hərəkətləri anlaya bilmir
Gözəl oyun. Bu baloncukları açmaq çox mürəkkəb deyil, hələ də əyləncəlidir və asılılıq yarada bilər. Gözəl oyun üçün təşəkkür edirik.
(4/9 Mən qazandığım gücləndiriciləri və ya hədiyyələri qəbul etmirəm) düzəldilməzsə, silməyə hazırdır. Bu, digər oyunçularda da baş verir. Bu əyləncəli oyundur 4/29 Kart kolleksiyalarını tamamladıqdan sonra mükafatlarımı almıram. Bu, 2 dəfə baş verdi və mən hələ də digər oyunçulardan hədiyyələri almıram. Buyurun İlyon!!***
Bu olduqca gözəldir. Mənim yeganə şikayətim odur ki, ..... keçməkdə çətinlik çəkdiyiniz səviyyələri tamamlamaq üçün əlavə xal/əlavə baloncuklar qazanmağın heç bir yolu yoxdur. Bundan başqa hər şey qaydasındadır.
Ele
Oyun əyləncəlidir və mən onu sevirəm; lakin arvadların hamilə olduğu və ərinin aldadıldığı axmaq oyunlar haqqında reklamlar köhnəlməkdədir. Bu qədər reklamlara dözə bilmirəm. Əks halda əla oyun.
Bu olduqca əyləncəli oyundur. Amma siz bütün kart kolleksiyalarını topladıqdan sonra onların yenilənməsini istərdim. Bəlkə toplamaq üçün sizə yeni kolleksiyalar versin. İndi hər dəfə kart paketi alanda vecimə deyil... çünki bütün kolleksiyaları artıq tamamlamışam. Bundan başqa, oyun olduqca yaxşıdır.
insanlar səviyyəni keçə bilmədiklərinə görə bu oyuna 1 ulduz verirlər. Bağışlayın, 16 yaşım var və 519-cu səviyyədəyəm. Əminəm ki, oyun çətin ola bilər və bəli o, sizə həqiqətən ehtiyacınız olmayan qabarcıqları verir. Ancaq bu, cəldlik və bacarıq oyunudur, əgər meydan oxumasaydı, 3 yaşlı uşaq 3 gündə 1000-ə çata bilərdi!
Oynamaq üçün əla oyundur. Toplanmış sikkələr, onların daşınması və alınması ilə bağlı bir çox qəribəliklər istisna olmaqla, mən bunu 5-dən 5-ə qiymətləndirərdim. Nə olursa olsun, oynamaq üçün əyləncəli bir oyun!